Cumpărați Spotify Search Plays
Începând de la $5.25

Cumpărați instantaneu Spotify Search PlaysStrike the competition

Vrei să devii următorul mare succes pe Spotify? Veți avea nevoie de multe ascultări pe Spotify pentru asta --- Și din fericire ați ajuns la locul potrivit. Doar mergeți și cumpărați ascultări Spotify la cele mai ieftine prețuri de la SMM-World. de la SMM-World.

Premium
1000
$5.25
1500
$7.88
2000
$10.50
2500
$13.13
3000
$15.75
4000
$21.00
5000
$26.25
6000
$31.50
7000
$36.75
8000
$42.00
9000
$47.25
10000
$52.50
Vă rugăm să selectați un pachet
Cumpărați acum
  • Configurare în 2 minute
  • Ieftin și rapid
  • 100% creștere garantată
  • Asistență excelentă pentru clienți
user avatar
Peste 75,000 oamenii folosesc SMM World
Customer Testimonials
SMM World

Cel mai bun Panoul SMM

Din 2018, am livrat sute de mii de comenzi pentru clienții noștri!

Asistență pentru clienți

Nu este nimic mai rău decât să ai de-a face cu un serviciu de asistență clienți prost. Noi vă asigurăm spatele.

customer support

Procesare rapidă!

Stimulează-ți prezența în social media în industria muzicală cu SMM-World

SMM World

smmworld tocmai te-am urmărit

Felicitări ai un nou follower!

acum 10 minute
user avatar
@dave123 a ascultat cântecul tău
user avatar
@elissa99 a ascultat cântecul tău

Urmează trendul!

Un lucru este sigur: Pentru a ajunge în vârf, muzicienii au nevoie de căutări pe Spotify și de ascultători lunari.

Mai aveți întrebări?

Contactați-ne astăzi și vă vom răspunde la toate întrebările pe care trebuie să le aveți.

Contactați-ne
Recenzii ale clienților

Recenzii ale clienților - O perspectivă asupra feedback-ului împărtășit de clienții noștri

Având o bază extinsă de clienți, suntem mândri să împărtășim faptul că serviciile noastre de panouri SMM nu numai că îndeplinesc așteptările clienților - dar ajută și la dezvoltarea unei legături puternice cu clienții noștri. Diverși clienți achiziționează diferitele noastre servicii și au cuvinte bune de spus despre ele. În general, ne-am asigurat un rating de 4,96 din 5, ceea ce descrie cât de mult prioritizăm satisfacția clienților și livrăm pe baza aceleiași ideologii.

Iată ce au avut de spus clienții noștri valoroși despre serviciile noastre de panouri SMM:

Recenzii reale ale clienților A++
4.9 din 5 - pe baza 21 comentarii
Trimiteți recenzia dvs.

Un lucru care îmi place cel mai mult la acest site este livrarea instantanee a urmăritorilor pentru care ați plătit.

Un lucru care îmi place cel mai mult la acest site este livrarea instantanee a urmăritorilor pentru care ați plătit. Să-ți vezi urmăritorii crescând instantaneu nu este nimic mai puțin magic. Acesta este cel mai de încredere site pentru a cumpăra urmăritori Instagram reali.

Bruce Soto

Bun pentru cumpărarea de urmăritori instagram și îmi place mult.

Bun pentru cumpărarea de urmăritori instagram și îmi place mult. Puteți cheltui creditele pe orice doriți și puteți alege cantitatea dorită, deci nu sunteți obligat să cumpărați anumite cantități. Acest lucru face ca totul să pară mai natural. Bună treabă echipei SMM-World.

Adam

Aici puteți cumpăra urmăritori Instagram reali.

Acest site chiar vă aduce urmăritori umani reali pe contul dumneavoastră de Instagram. Nu regret că mi-am investit banii pe acest site. De fapt, mă bucur că am făcut-o. Continuați să faceți o treabă bună.

Jimi Leino

Mulțumită acestui site, am deja peste un milion de urmăritori.

Folosesc acest site de aproximativ un an și nu am avut niciodată plângeri cu privire la servicii. Primești exact ceea ce ai comandat. Livrarea rapidă atunci când cumperi followeri Instagram este ceea ce îmi place cel mai mult personal. Nimic nu a fost mai ușor. Mulțumită acestui site, am deja peste un milion de urmăritori acum.

Roman Jones

Nu aș putea fi mai fericită!

Cumpărasem vizualizări și urmăritori de pe un alt site, care nu-mi oferea prea multă satisfacție din partea clienților. Când i-am spus unei prietene, ea mi-a recomandat acest site, iar eu am zis, oh, bine, hai să încercăm și ghici ce! Acest site a răspuns la toate nevoile mele cu un buget rezonabil. Nu aș putea fi mai fericită!

Silvan Petit

Indecis? Tot ceea ce pot spune despre acest site este: Mergeți înainte.

Indecis? Tot ceea ce pot spune despre acest site este: Mergeți înainte. Veți face o afacere bună, asta e. Am fost un client loial de luni de zile și sunt încrezător să spun că acest site este demn. Mult noroc!

Cumpărați Spotify Search Plays - Stimularea prezenței Spotify cu SMM-World

În zilele noastre, industria muzicală prosperă datorită aplicațiilor de socializare precum Spotify și SoundCloud. Fiecare profil de artist este mereu în căutare pentru a obține cel mai mare număr de urmăritori și stream-uri. Iar lucrurile nu stau altfel nici în cea mai mare aplicație muzicală din lume, Spotify.

Începând cu 2023, Spotify are în jur de 550 de milioane de ascultători activi iar acest număr pare să fie în creștere. Ca artist în devenire, este de datoria ta să aduci acești ascultători în contul tău. Totuși, acest lucru nu este atât de ușor pe cât pare. La urma urmei, există peste 100 de milioane de melodii pe Spotify cu oameni care caută mai multe redări organice. Așadar, întrebarea este: cum ar trebui să faci lucrurile diferit?

Vă veți confrunta cu o mulțime de concurenți de-a lungul carierei muzicale. Mai ales pentru că toată lumea încearcă să fie următorul Justin Bieber sau Ed Sheeran. Dar dacă industria muzicală este saturată de artiști care încearcă să obțină toate ascultările de pe Spotify, îți mai rămâne vreun loc pentru tine?

Bineînțeles că da! Pe parcursul carierei tale muzicale, vei rivaliza cu unii dintre cei mai buni artiști de profil din joc. Iar la un moment dat, printre aceștia se vor număra și oamenii pe care îi admiri. Dar nu lăsați asta să vă sperie, pentru că, odată ce găsiți o breșă, puteți obține cu ușurință mai multe redări Spotify decât oricine altcineva.

Și dorim să vă ajutăm în călătoria dumneavoastră ori de câte ori este posibil! De fapt, am cercetat chiar mai multe modalități prin care puteți atrage stream-uri Spotify reale fără a depune prea mult efort. Totul începe de la elementele de bază. Înainte de a vă începe călătoria Spotify, trebuie să înțelegeți cum funcționează sistemul. Și numai atunci poți folosi acest lucru în beneficiul contului tău.

După ce explicăm acest lucru, vom vedea cum puteți cumpăra stream-uri Spotify reale de pe site-ul nostru și care sunt beneficiile pe care le puteți obține. Nu vă faceți griji: am împărțit procesul în câțiva pași simpli. În cele din urmă, dacă încă nu ești convins, avem mai multe modalități prin care poți stimula redările organice.

Deci, să nu mai pierdem timpul și să trecem direct la subiect:

Înțelegeți cum funcționează algoritmul Spotify și cum vă poate ajuta

Înainte de a începe să vorbim despre cum puteți utiliza serviciile noastre Spotify pentru a vă spori numărul real de redări, să ne oprim puțin pentru a înțelege sistemul care funcționează în spatele scenei. La urma urmei, înainte de a începe promovarea Spotify, trebuie să înveți totul despre algoritmul care menține aplicația în fața tuturor celorlalte platforme de streaming muzical.

De fapt, este absolut esențial să înțelegeți cum funcționează aplicația Spotify. Pentru că astfel puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. și vă puteți asigura că ascultătorii organici își fac drum spre dvs. Nu trebuie să vă faceți griji: nu încercăm să explicăm știința rachetelor aici!

Sistemul platformei Spotify funcționează foarte asemănător cu algoritmii din spatele unor aplicații precum Instagram și TikTok. Totul se rezumă la implicarea Spotify. Aceasta este schimbarea majoră pe care am văzut-o în zilele noastre. Aplicațiile nu se mai concentrează doar pe câți urmăritori Spotify poți aduce. În schimb, metricile Spotify se concentrează pe modul în care sunt descoperite modalitățile prin care muzica ta este descoperită și dacă ești sau nu apreciat de ascultătorii tăi reali.

Când v-ați alăturat pentru prima dată Spotify ca ascultător zilnic, recomandările muzicale erau peste tot. Noile melodii variau de la rap la country și chiar la melodii în spaniolă. Cu toate acestea, a existat un punct care a ieșit în evidență și care a determinat ce melodii v-au fost promovate: Și anume clasamentul de căutare. Prin aceasta ne referim doar la melodiile noi care plac majorității noilor ascultători Spotify.

De-a lungul timpului, ați observat o schimbare masivă în ceea ce privește muzica care vă este recomandată. De fapt, ori de câte ori creați liste de redare și adăugați noi melodii la acestea, vi se spune imediat despre alte melodii care sunt "Recomandate pentru dumneavoastră". De exemplu, dacă listele dvs. de redare editoriale includ artiști indie, atunci veți observa că vi se vor afișa mai multe melodii indie.

Acesta este un rezumat al modului în care funcționează algoritmul. Dacă vă place un anumit gen de muzică, veți găsi mai multă expunere pentru un profil Spotify care se potrivește cu genul care vă place. Un alt caz în acest sens este văzut prin intermediul celei mai noi funcții a Spotify, "DJ". DJ-ul, în sine, vorbește, de asemenea, în mod explicit, despre faptul că v-au plăcut anumite melodii și, astfel, va pune la coadă alte melodii similare.

Și asta e tot pentru elementele de bază din spatele Spotify!

SMM WorldSMM World
Înainte de
Getting views

1,451

Activați Boost

Motive pentru care ar trebui să cumpărați Spotify Plays

Acum, că am înțeles elementele de bază care fac să funcționeze aplicația, să vedem cum pot fi folosite serviciile noastre de promovare Spotify pentru a învinge sistemul. Uitați să vă petreceți luni întregi din timpul dvs. încercând să obțineți noi spectatori organici - Nimeni nu are timp pentru asta. În schimb, cumpărați pur și simplu redări Spotify pentru a obține același rezultat! Să analizăm câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați piese pentru a vă stimula prezența:

Câștigă mai mulți bani

Acesta este un beneficiu pe care ar fi trebuit să îl vedeți de la un kilometru distanță. Artiștii câștigă o mulțime de bani prin intermediul pieselor ascultate pe Spotify, iar atunci când v-ați creat contul, probabil că ați avut în vedere și acest lucru. Prin creșterea numărului de redări pe care le obțineți, vă puteți crește automat veniturile.

Vă ajută să obțineți mai multe sponsorizări

În calitate de artist de profil în creștere, doriți să puteți lucra cu mai multe companii și mărci. Cu ajutorul planului lor de marketing, veți putea obține și mai multe piese. Iar cel mai bun mod de a vă face remarcat de aceste companii este prin cumpărarea de piese Spotify. Dacă o marcă alege să lucreze cu tine, asta pentru că este de părere că le poți oferi expunerea pe care o caută. Și puteți! Dar numai atunci când puteți etala piesele care să o dovedească.

Te poate aduce pe listele de redare oficiale Spotify

Ați văzut vreodată pagina For You de pe Spotify? Aici veți găsi mai multe liste de redare create pentru a aduce mai multă expunere artiștilor în devenire. Iar dacă doriți să vă creșteți cu adevărat numărul de redări pe Spotify, atunci ar trebui să încercați să intrați într-una dintre aceste liste de redare. Cea mai simplă metodă pe care o poți folosi este atunci când cumperi piese reale pe Spotify. Acest lucru face să pară că fanii îți iubesc muzica și, prin urmare, îți crește ratingul cu algoritmul. Ca urmare a ratingului crescut, muzica dvs. poate ajunge cu ușurință în trending.

SMM-World - Creșterea numărului de ascultători lunari Spotify cu piesele noastre de înaltă calitate

Aici, la SMM-World, satisfacția și fericirea dumneavoastră sunt prioritatea noastră. Și de aceea, la noi veți găsi doar mai multe redări pentru toate melodiile dvs. de pe Spotify. Nu vă faceți griji: nu vă cerem să pierdeți luni întregi din timpul dvs. încercând să obțineți ascultători lunari prin metode organice. Știm că nu vă doriți asta și acesta este motivul pentru care vă aflați aici. În schimb, ar trebui să cumpărați urmăritori Spotify și să vă dați un impuls de start.

Este extrem de dificil să găsești un serviciu care să ofere redări Spotify reale. Există câteva sute de site-uri de pe care puteți cumpăra redări Spotify și toate promit aceleași lucruri. Dar există vreo clauză de renunțare care să vă permită să vă dați seama dacă pot fi de încredere?

La noi, aceasta nu este o problemă cu care trebuie să vă confruntați! Ultimul lucru pe care intenționăm să îl facem este să vă punem în pericol profilul Spotify. Și de aceea avem ca prioritate să vă oferim cele mai bune piese de căutare Spotify autentice la cele mai ieftine prețuri. Aici, găsiți fani noi și numai fani noi și adevărați. Așadar, ce mai aștepți?

Cumpărarea de redări Spotify este doar unul dintre cele câteva servicii pe care le puteți utiliza cu noi. De fapt, acest serviciu nici măcar nu reprezintă o mică parte din capacitățile noastre. De fapt, vă sugerăm cu tărie să consultați celelalte caracteristici ale noastre pentru a le combina cu piesele Spotify. În acest fel, puteți obține cu adevărat cele mai bune rezultate din metodele dvs. de promovare Spotify.

În prezent, toți algoritmii se concentrează pe engagement, dar și pe followers. Iar acest lucru se poate spune și despre Spotify. Pentru a deveni faimos pe această aplicație, trebuie să poți să te mândrești cu un număr mare de urmăritori împreună cu o mulțime de ascultări Spotify. Acest lucru este posibil ca urmare a ajutorului oferit de celelalte servicii. Așadar, veniți și verificați!

Dar nu trebuie să vă limitați doar la Spotify. Știm că veți avea mai multe alte conturi de social media. Aici, la SMM-World, înțelegem mai bine decât oricine cât de crucial este marketingul social media. De aceea, vă puteți stimula numărul de urmăritori și fani și pe aplicații precum TikTok și LinkedIn. Ai nevoie de ajutor cu contul tău de Instagram sau cu profilul de Twitter? Spuneți dumneavoastră - Și noi ne ocupăm de asta!

Am menționat acest lucru mai devreme și îl vom menționa din nou. Serviciile noastre sunt extrem de ieftine, deoarece știm că, în calitate de artiști independenți în devenire, singurul lucru de care nu veți avea prea multe fonduri este reprezentat de fonduri. Este dificil să investești într-un design de marketing bun atunci când ești nou în aplicație. Dar puteți schimba asta cu noi. Ai doar 10 dolari de cheltuit pentru planurile tale de promovare? Este mai mult decât suficient - Cu noi, puteți cumpăra redări Spotify de aproape trei ori mai mult cu acești bani!

Deci, ce te reține? Faima ta Spotify este chiar după colț - Pur și simplu, du-te pe site-ul nostru și cumpără astăzi piese Spotify reale!

Cumpărați Spotify Plays - Descompunerea procesului

Achiziționarea de piese Spotify nu a fost niciodată mai ușoară. Am petrecut mult timp vorbind despre modul în care piesele premium pot fi benefice pentru contul tău. Așadar, haideți să vorbim despre cum puteți direcționa acest număr de redări către profilul dvs. de artist Spotify. Cu interfața noastră eficientă de utilizator, vă veți orienta pe site-ul nostru web fără probleme sau aproape deloc.

Să trecem la modul în care puteți începe să cumpărați piese:

Promoția Spotify va începe atunci când vă veți îndrepta către pagina noastră de înregistrare și creați-vă un cont. Nu vă faceți griji: acesta este un proces simplu care va dura doar câteva minute. Iar după ce ați terminat, sunteți direcționat către tabloul de bord al utilizatorului, de unde aveți la dispoziție instrumentele necesare pentru a vă începe succesul în social media. Dacă aveți întrebări legate de acest proces, puteți accesa pagina "Cum să comandați", unde veți găsi o explicație detaliată a procesului. De asemenea, dacă aveți întrebări, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți.

Boost Organic Plays cu câteva sfaturi și trucuri

Cumpărarea de piese Spotify nu este singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a obține succesul Spotify. Serviciul nostru vă va trimite un impuls imediat. Cu toate acestea, este esențial să obțineți un aflux constant de noi ascultători. La urma urmei, dacă numărul de ascultători lunari Spotify nu crește niciodată, știți că există o mare problemă aici.

Dar problema este că nu este ușor să convingi noii fani să continue să vină spre contul tău. Cu toate acestea, ne-am documentat pentru a găsi câteva modalități de a vă simplifica această călătorie. Să analizăm unele dintre cele mai bune modalități de a vă crește numărul de ascultători lunari organici pe Spotify:

Transformă-ți familia și prietenii în urmăritori Spotify

Una dintre cele mai simple modalități de a crește numărul real de ascultători lunari Spotify este de a-i face pe cei din jurul tău să îți urmărească contul. Știm că s-ar putea să ezitați puțin să faceți asta, dar nu este nevoie de această grijă! Toată lumea trebuie să înceapă de undeva, iar obținerea acestor ascultări reale este doar o piatră de temelie care te va ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

Ajungeți la o casă de discuri

În calitate de artist de profil, visul tău este să fii ales de o casă de discuri. Cu toate acestea, dacă nu iei lucrurile în propriile mâini, atunci riști să rămâi în urmă în competiție. Nu știi niciodată dacă o casă de discuri îți va găsi contul din cele câteva mii prezente pe Spotify. Așadar, cum aveți de gând să schimbați această situație?

Contactați dumneavoastră o casă de discuri. În acest fel, vă puteți impulsiona cariera muzicală și o puteți duce pe noi culmi pe cont propriu! Știm că poate părea puțin ridicol, dar lasă-ne să-ți spunem: Am fost, de asemenea, plăcut surprinși să vedem de câte ori acest lucru a funcționat pentru oameni.

Investiți în reclame

În calitate de artist în creștere care caută mai mulți adepți Spotify, ai nevoie ca oamenii să ajungă la conținutul tău cât mai mult posibil. Iar cea mai bună metodă pe care o puteți folosi pentru a face acest lucru este să investiți în reclame. Spre deosebire de metodele tradiționale care se concentrează pe munca grea, această metodă este garantată pentru a vă oferi expunerea pe care o căutați.

Cu toate acestea, veți întâmpina o problemă care vine cu această metodă: Și anume prețul ridicat. Anunțurile nu sunt ieftine, dar dacă vreți să vă asigurați că muzica dvs. își face loc în fața altor oameni, asta trebuie să faceți.

Regula de 30 de secunde a industriei muzicale

Din moment ce vrei să devii celebru pe Spotify, trebuie să înveți despre faimoasa regulă de 30 de secunde care ghidează alegerile muzicale ale artiștilor. Nu este greu de înțeles, dar punerea ei în aplicare este mult mai dificilă decât ați putea crede. Un sfat care te va ajuta este dacă faci muzică catchy.

Regula celor 30 de secunde se referă pur și simplu la faptul că mai mulți adepți ar trebui să asculte cel puțin primele 30 de secunde ale melodiei tale. Dacă adevărații ascultătorii tăi adevărați sar peste muzica ta înainte de a ajunge la cele 30 de secunde, atunci acest lucru va avea un impact negativ asupra redărilor tale pe Spotify. Asta pentru că, potrivit algoritmului, muzica ta nu a fost apreciată de fanii tăi. Ca urmare a acestui lucru, sistemul va înceta să vă promoveze muzica către oameni noi, iar asta nu este ceea ce vreți să vă confruntați.

Implică-te cu publicul tău țintă

O altă modalitate de a obține mai mulți adepți pe cale organică este de a continua să te implici cu publicul tău existent. Alți artiști sunt rareori văzuți având interacțiuni cu fanii lor. Cu toate acestea, dacă începeți să faceți acest lucru mai bine decât ceilalți, atunci puteți obține mai multă expunere foarte ușor. Toată lumea adoră când artiștii sau conținutul lor preferat sunt activi. Iar tu poți folosi acest lucru în avantajul tău!nt activi. Iar tu poți folosi acest lucru în avantajul tău!

Gânduri finale

În zilele noastre, industria muzicală este plină de artiști care caută să obțină cel mai mare număr de redări pe Spotify. Cu mai multe milioane de artiști pe aplicație, trebuie să încercați să faceți lucrurile diferit. Mai ales că una din cinci melodii nu este ascultată niciodată de nimeni! Nu vrei să fii niciodată în această situație și, cu ajutorul nostru, poți evita acest lucru cu ușurință. Nu trebuie decât să mergi pe site-ul nostru și să cumperi piese Spotify pentru a învinge sistemul.

Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri ale comunității

Aici puteți vizualiza toate întrebările cele mai frecvente. Faceți clic pe întrebarea la care doriți un răspuns și acesta va apărea. Dacă aveți mai multe întrebări, nu ezitați să contactați serviciul de asistență.

Este sigur să cumpărați Spotify Streams de la SMM-World?
Da! Nu ți-am oferi serviciile noastre dacă ți-am pune contul în pericol. Atâta timp cât achiziționați redări Spotify de la noi, contul dvs. va fi în siguranță. Asta pentru că, atunci când lucrați cu noi, veți obține doar redări reale și ascultători reali. Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu conturile false. Și dacă vă faceți griji în legătură cu plățile dvs: Tranzacțiile dvs. sunt protejate prin intermediul unui gateway de plată criptat SSL.
Vă putem ajuta cu alte platforme de social media?
Bineînțeles că da! Nu ne-am putea numi o companie de social media marketing dacă nu am avea servicii pentru toate platformele existente. Aveți nevoie de ajutor cu TikTok? Aveți nevoie să vă măriți numărul de like-uri și comentarii pe Instagram? Ați ajuns în locul potrivit - Avem tot ce aveți nevoie pentru a vă crește prezența în social media.
Ce metodă de plată puteți utiliza pentru a cumpăra Spotify Plays?
Oricare vă place mai mult. Cu ajutorul partenerilor noștri de la Cardinity, vă puteți folosi cardurile de credit și de debit pentru a plăti atunci când cumpărați stream-uri Spotify. Dacă această opțiune nu vă convine, puteți, de asemenea, să finalizați plățile prin criptomonede precum Bitcoin, datorită partenerilor noștri de la Coinqvest!
Cât timp va dura livrarea de redări Spotify în contul tău?
Noi nu o etichetăm livrare instantanee fără motiv! Atunci când cumpărați urmăritori Spotify de pe site-ul nostru, aceștia vă vor fi trimiși în câteva ore. Uneori, procesarea poate dura până la 24 de ore, așa că nu vă faceți griji dacă este puțin mai târziu. Dacă încă nu sunteți sigur că mai multe piese vin în contul dvs., puteți contacta oricând echipa noastră de asistență pentru clienți pentru a afla ce trebuie să faceți. Dacă procesarea eșuează, vei primi o rambursare completă.
  • Configurare în 2 minute
  • Ieftin și rapid
  • 100% creștere garantată
  • Asistență excelentă pentru clienți

Suntem cel mai ieftin și cel mai de încredere furnizor de servicii de Social Media Marketing din jur

Facebook Servicii

Instagram Servicii

Soundcloud Servicii

Spotify Servicii

Telegram Servicii

Tiktok Servicii

Threads Servicii

Twitter Servicii

Youtube Servicii

Mai multe servicii

2750 Ballerup, Denmark
info @ smm-world
Contactați-neTermeni și condițiiPolitica de confidențialitateDespre noiGDPRCCPALegea privind sclavia modernăEDIPolitica privind cookie-urile
Acest site este protejat de reCAPTCHA și de Google Politica de confidențialitate and Termeni și condiții de utilizare aplică.
DMCAComodoTrusted Site
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
Bitcoin Ethereum