Cumpărați Spotify Plays - Stimulați-vă prezența în social media în industria muzicală cu SMM-World

Aplicația Spotify nu mai are nevoie de nicio prezentare. În lumea digitală de astăzi, Apple Music și alte aplicații precum Soundcloud oferă foarte puțină concurență puternicului Spotify. Acesta conduce industria muzicală și pe bună dreptate!

Există o nevoie tot mai mare pentru artiștii independenți de a atrage mai multe piese și ascultători lunari. Și, ca urmare a acestui fapt, o întrebare importantă rămâne fără răspuns în mintea multor artiști: Cum pot să învingă concurența?

La urma urmei, toată lumea din industria muzicală este în căutarea faimei. Și de ce nu ar face-o? Cheia pentru a ajunge în vârf a fost întotdeauna cu fluxuri Spotify reale și ascultători lunari Spotify. Artiștii semnatari sunt compensați în funcție de toate redările pe care le obțin. Este important să înveți cum să fii diferit. Și despre asta vom vorbi în acest articol.

Înțelegerea pieselor reale și a modului în care acestea funcționează este necesară dacă doriți ca profilul dvs. de artist să ajungă la un public mai larg. Încă de când ne-am făcut loc pe piață, am căutat să oferim servicii de top la prețuri foarte accesibile. Acestea sunt menite să vă ajute să ajungeți în top!

Cântăreții nu-și doresc nimic mai mult decât ca muzica lor să fie promovată așa cum se cuvine. Aici, la SMM-World, înțelegem nevoia de ascultători organici care să vă ajute să vă ducă noile melodii la tot mai mulți oameni. Motivul nostru este să vă aducem contul Spotify la lumină cu serviciile noastre Spotify de înaltă calitate. Dacă metodele tradiționale nu funcționează pentru dvs., pur și simplu cumpărați stream-uri Spotify reale prin apăsarea câtorva butoane. De ce să luați calea mai lungă când aveți modalități mai ușoare de a vă rezolva problemele?

Înainte de a vorbi despre modul în care câteva ascultări sunt benefice pentru melodia ta Spotify, să vorbim despre cum funcționează. Fără a înțelege acest lucru, nu puteți beneficia cu adevărat de marketingul muzical.

Înțelegerea Spotify Streams

Pe platforma Spotify, de fiecare dată când cineva ascultă melodia dvs., acest lucru este denumit Spotify Streams. Este simplu să aflați cum afectează acestea profilul unui artist. Cu cât mai multe redări Spotify obține un muzician, cu atât mai mult câștigă din această afacere.

Plățile se fac în funcție de numărul de redări pe care le obține un cântăreț. Cu cât obțineți mai multe redări de la utilizatorii activi, cu atât veți câștiga mai mulți bani. Simplu!

Atunci când o mulțime de oameni vă ascultă melodiile, Spotify își actualizează algoritmul pentru a vă aduce în centrul atenției. Și de ce nu ar face-o? Aduceți o mulțime de redări, așa că și mai mulți oameni ar putea să se bucure de ea!

În teorie, înțelegerea redărilor Spotify reale este simplă. Cu toate acestea, obținerea mai multor stream-uri este întotdeauna mai dificil de asigurat în practică. Potrivit Demandsage, în prima jumătate a anului 2023 au existat peste 11 milioane de artiști, și toți sunt rivalii tăi. Ei fac același lucru și încearcă să obțină mai multe fluxuri. Așadar, cum poți deveni diferit?

Nu există nicio certitudine că oamenii se vor bucura de muzica ta și de aceea artiștii cumpără piese reale pe Spotify. Așa se aduc mai mulți oameni!

Beneficiile cumpărării de Spotify Plays

Găsirea succesului este dificilă în industria muzicală. Concurența este nesfârșită și toată lumea crede că poate deveni următorul mare succes. Asta nu înseamnă că nu există loc pentru o viitoare vedetă.

Un lucru este sigur: Pentru a ajunge în vârf, muzicienii au nevoie de ascultări pe Spotify și de ascultători lunari. Epoca vinilurilor și a CD-urilor a apus de mult. Așadar, a încerca să te dezvolți folosind metodele tradiționale este mult mai dificil, în zilele noastre.

Nu tuturor le place să cumpere stream-uri Spotify. Cu toate acestea, în această eră digitală, uneori, trebuie să joci murdar. Este cel mai simplu mod de a deveni faimos. Site-uri precum Socioblend sunt de acord, și au propriile liste de beneficii care vin odată cu cumpărarea de stream-uri Spotify. Să ne uităm la unele dintre ele:

Obțineți mai multă expunere

Este de la sine înțeles! Cumpărarea de piese vă oferă o șansă mult mai mare de a ajunge în fruntea listelor de redare oficiale de pe Spotify. Când melodia dvs. începe să câștige popularitate, algoritmul Spotify va intra în acțiune și va duce muzica dvs. către alți utilizatori Spotify. Potrivit Spotify însuși, există peste 551 de milioane de utilizatori înregistrați până în 2023, și se poate presupune că o majoritate foarte mare ascultă servicii Spotify precum "Indie Pop". În momentul în care melodia ta este integrată în listele de redare Spotify, ai dat lovitura!

Stimulează-ți credibilitatea

Atunci când contul Spotify se poate lăuda cu un număr mare de difuzări reale, acesta crește credibilitatea contului tău. Gândiți-vă la asta: Nu ați fi mai dispus să ascultați pe cineva care are o mulțime de redări Spotify, în comparație cu un alt cântăreț care nu are? Acesta este modul în care vă construiți autoritatea pe Spotify!

În acest fel, începeți să intrați în vizorul multor rețele de publicitate. Dacă alte rețele publicitare observă că melodiile dvs. câștigă popularitate foarte repede, vor dori să vă folosească contul pentru a-și comercializa mărcile. Acest proces este extrem de asemănător cu marketingul influencerilor. După aceea, nu va dura mult timp până când veți fi preluat de o casă de discuri.

Duce la venituri mai mari

Mai multe redări Spotify înseamnă mai mulți bani! Am vorbit despre acest lucru mai devreme și rămâne adevărat. Cumpărând piesele, vă puneți în situația de a câștiga și mai mulți bani și mai mult succes.

Stimulează-ți dovada socială

Dovada socială funcționează la fel ca și credibilitatea. Singura diferență este că credibilitatea se referă la modul în care companiile privesc artiștii și dacă aceștia par a fi investiții sigure. Pe de altă parte, dovada socială se referă la modul în care arătați în fața celor care vă urmăresc pe Spotify.

Atunci când cumperi piese pe Spotify, devii imediat un artist mai atractiv decât cel care nu cumpără. Ca urmare, este mai probabil ca oamenii să acorde o șansă melodiilor dvs. De ce, ați putea crede? Pentru că, dacă aveți multe redări, este evident că oamenilor le place cum sună muzica dumneavoastră!

Economisiți timp și resurse

Concentrându-te pe metodele tradiționale pentru a încerca să obții mai multe redări Spotify îți ia prea mult timp! Trebuie să te concentrezi pe multe lucruri, iar uneori nu ai un rezultat garantat! Imaginați-vă că ați petrecut atât de mult timp creându-vă melodiile, doar pentru a nu vă fi descoperită muzica. Prin cumpărarea serviciilor Spotify, pur și simplu ocoliți aceste obstacole și vă asigurați că veți obține mai multe redări organice.

Aflați mai multe despre SMM-World - o poartă de acces către jocuri de înaltă calitate și servicii accesibile

La SMM-World, puteți explora o multitudine de servicii de înaltă calitate care vă vor duce jocul de promovare a muzicii la un nivel cu totul nou. Satisfacția clienților este esențială, iar noi înțelegem acest lucru! A avea oportunitatea de a cumpăra redări Spotify este doar vârful icebergului. Îndreptați-vă spre noi și explorați-vă posibilitățile!

Pachetele noastre de redări Spotify încep de la un preț foarte mic de 0,44 dolari, care vă aduce 100 de redări Spotify reale. Dar de ce să ne oprim aici? Cheltuirea mai mult va fi doar mai benefică pentru tine.

Găsirea tehnicilor de promovare Spotify ca a noastră este la fel de dificilă ca și căutarea lui Waldo. Este pur și simplu inutil să cauți! Este posibil să existe mai mulți furnizori pe piață, dar mulți dintre ei nu sunt siguri. Cu toate acestea, în grija noastră, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranță. Prin simpla apăsare a câtorva butoane, veți putea ajunge la un public țintă mult mai mare.

În această eră digitală, este important să cumpărați piese pe Spotify pentru a atinge niveluri pe care doar vi le-ați fi putut imagina. Noi înțelegem acest lucru mai bine decât oricine altcineva. Deci, de ce să așteptați și să riscați să fiți lăsat în urmă de concurență?

De ce SMM-World ar trebui să fie prima ta alegere pentru a cumpăra piese pe Spotify

Imaginează-ți asta: Vă îndreptați spre Google și tastați "Cumpără piese Spotify". În doar câteva secunde, veți fi bombardat cu mai multe site-uri care promit aceleași lucruri. Iar acest lucru ridică o întrebare: Cum știi ce serviciu să alegi?

Vom face ca acest răspuns să fie ușor pentru dumneavoastră! Când vă veniți la SMM-World, puteți începe să obțineți succesul social media pe care îl meritați. Pur și simplu registru, și veți fi direcționat către tabloul de bord al utilizatorului, de unde puteți naviga prin serviciile noastre. Dacă aveți nevoie de ajutor în procesul de comandă, puteți naviga pe pagina noastră "Cum să comandați".

Aveți un buget? Nu vă îngrijorați! Ne vom ocupa de dumneavoastră. De fapt, veți obține cele mai bune oferte la cele mai bune prețuri atunci când lucrați cu noi. Pentru doar 2,20 dolari puteți obține până la 500 de ascultări pentru muzica dvs.!

Cu cât bugetul de cheltuieli este mai mare, cu atât mai mult puteți obține de la SMM-World. Pachetul nostru de top costă doar 44 de dolari, ceea ce vă oferă 10.000 de redări reale! 5 cifre pentru mai puțin de 50 de dolari. Aceasta este o afacere pe care nu o veți întâlni nicăieri altundeva.

Dacă ați crezut că asta este tot ce avem de oferit, mai gândiți-vă o dată! Nu trebuie să vă limitați la pachetele pe care le-am prezentat; nu am dori să vă restricționăm alegerile. Puteți pur și simplu să vă creați propriul pachet de piese pentru orice preț de 0,44 dolari.

Descompunerea procesului de cumpărare a pieselor Spotify Plays

Creșterea popularității tale prin cumpărarea de piese Spotify este cel mai ușor lucru pe care îl poți face la SMM-World. Navigați cu ușurință pe site-ul nostru și selectați pachetul care vă place cel mai mult.

De la 200 de piese pentru doar 0,88 dolari la 10.000 de piese pentru 44 de dolari, clienții vor avea parte de cele mai bune oferte la cele mai accesibile prețuri. Procesul începe prin crearea unui cont pe site-ul nostru.

După ce v-ați configurat contul, alegeți oferta care vă place cel mai mult. După ce ați selectat oferta preferată, adăugați numele și URL-ul contului Spotify. Acest lucru este pentru noi, astfel încât să știm unde să vă trimitem piesele Spotify.

Ultimul pas pe care trebuie să-l faceți este plata! Folosim un gateway de plată criptat SSL pentru a ne asigura că plata dvs. este privată și sigură. Poți plăti cu orice mod dorești - Avem ca prioritate confortul tău! După ce confirmați plata, nu trebuie decât să urmăriți cum piesele se îndreaptă spre melodiile dvs. Se va întâmpla instantaneu!

Aducerea de piese organice pe Spotify

Nu toată lumea are bugetul necesar pentru a cumpăra piese Spotify, dar noi vrem să oferim tuturor cele mai bune servicii posibile! Nu trebuie să vă faceți griji dacă nu puteți cumpăra stream-uri reale; există mai multe modalități prin care puteți încerca să să le stimuleze în mod tradițional. Va fi nevoie de un pic de muncă grea, așa că pregătiți-vă:

Sună-ți familia și prietenii

Poate sună clișeic, dar funcționează! Să le spui familiei și prietenilor tăi despre promovarea muzicii tale este primul pas pentru a te regăsi în algoritmul Spotify.

De fiecare dată când cineva vă urmărește, noile dvs. melodii vor fi mutate în faimoasa listă de redare "Release Radar" a Spotify. De asemenea, este mult mai simplu să convingi persoanele pe care le cunoști să fie primele tale piese ascultate pe Spotify. Ei vor fi cei care vor deschide porțile.

Mergeți pe platformele de socializare

Ați întâlnit vreodată un nou cântăreț în devenire care își promovează cântecul pe o aplicație precum Instagram? Bineînțeles că da! Toată lumea face acest lucru, deoarece este cel mai bun mod de a le spune oamenilor noi despre cântecele tale.

Fiecare artist are nevoie de o strategie de marketing, iar a ta trebuie să includă aplicațiile de social media. În lumea de astăzi, aceste aplicații sunt folosite pentru a aduce mai mulți clienți. Cu cât mai repede veți folosi acest lucru în beneficiul dumneavoastră, cu atât mai repede veți vedea o schimbare în popularitatea dumneavoastră. Ceea ce face ca acest lucru să fie și mai bun este că, prin aceasta, deveniți faimos pe mai multe platforme. Lovind doi iepuri dintr-o lovitură!

Eliberați muzică în mod constant

Am vorbit deja despre importanța listelor de redare oficiale Spotify. Pentru a intra în aceste liste de redare este nevoie de puțină muncă. O metodă este să fiți în fruntea jocului dvs. muzical. Trebuie să lansezi muzică în mod constant, astfel încât publicul tău să fie mereu implicat și să interacționeze cu tine.

Atunci când puteți asigura o implicare constantă a clienților, șansele dvs. de a fi implicat în reclamele Spotify cresc și ele vertiginos. Folosirea acestei oportunități este esențială. De fapt, potrivit Videoblast, până la 60% dintre oameni sunt mai predispuși să asculte reclamele Spotify în comparație cu orice altă rețea de publicitate. Dacă folosiți acest lucru în avantajul dumneavoastră, puteți aduce cu ușurință mult mai multe redări.

Regula de 30 de secunde din industria muzicală

Regula celor 30 de secunde trebuie respectată întotdeauna pe Spotify. Înțelegerea termenului este foarte simplă. Înseamnă doar că atunci când utilizatorii trec de cele 30 de secunde ale melodiei dvs., algoritmul Spotify va observa acest lucru.

Dacă melodiile dvs. sunt sărite înainte să treacă 30 de secunde, algoritmul va observa că utilizatorilor nu le place melodia dvs. Din acest motiv, melodia dvs. nu va fi redată în fața altor persoane. Așadar, asigurați-vă că melodiile dvs. au 30 de secunde foarte atrăgătoare. Este cel mai bun pariu al tău!

Concluzie

În calitate de superstar în devenire, vizitați SMM-World pentru a vă spori prezența socială. Noi acordăm prioritate beneficiului dvs. și serviciile noastre pot fi treapta dvs. până în vârf.

Cumpărarea de piese și mai mulți adepți Spotify este cheia succesului. Toată lumea face acest lucru, chiar dacă este privit cu dispreț. Nimeni nu a spus vreodată că trebuie să folosești metode corecte pentru a ajunge în top. Așa că de ce să te oprești acum?

Nu stați degeaba și nu vă lăsați în urmă de concurență - Ajungeți în vârf înaintea tuturor. Mergeți și cumpărați piese Spotify astăzi!