Cumpărați vizualizări Twitch Livestream
Începând de la $0.60

Cumpărați Vizualizări Twitch Livestream ieftineStrike the competition

Căutați o modalitate de a vă spori numărul de spectatori Twitch cu un efort minim? Atunci nu căutați mai departe de serviciile premium ale SMM-World. Doar îndreaptă-te și cumpără astăzi spectatori ieftini și instantanee!

Premium
Elite
100
$3.00
110
$3.30
120
$3.60
140
$4.20
160
$4.80
180
$5.40
200
$6.00
220
$6.60
240
$7.20
260
$7.80
280
$8.40
300
$9.00
Vă rugăm să selectați un pachet
Cumpărați acum
  • Configurare în 2 minute
  • Ieftin și rapid
  • 100% creștere garantată
  • Asistență excelentă pentru clienți
user avatar
Peste 75,000 oamenii folosesc SMM World
Customer Testimonials
SMM World

Cel mai bun Panoul SMM

Din 2018, am livrat sute de mii de comenzi pentru clienții noștri!

Asistență pentru clienți

Nu este nimic mai rău decât să ai de-a face cu un serviciu de asistență clienți prost. Noi vă asigurăm spatele.

customer support

Procesare instantanee

Obțineți vizualizări de la conturi reale cu descrieri, poze de profil

SMM World

smmworld tocmai te-am urmărit

Felicitări ai un nou follower!

acum 10 minute
user avatar
@dave123 vizualizat fluxul dvs.
user avatar
@elissa99 vizualizat fluxul dvs.

Cumpărați Twitch Followers

SMM-World are un proces foarte simplu de achiziționare a vizualizărilor live de pe Twitch; tot ce trebuie să faceți este să dați câteva click-uri, iar achiziția dorită va fi procesată în câteva minute.

Mai aveți întrebări?

Contactați-ne astăzi și vă vom răspunde la toate întrebările pe care trebuie să le aveți.

Contactați-ne
Recenzii ale clienților

Recenzii ale clienților - O perspectivă asupra feedback-ului împărtășit de clienții noștri

Având o bază extinsă de clienți, suntem mândri să împărtășim faptul că serviciile noastre de panouri SMM nu numai că îndeplinesc așteptările clienților - dar ajută și la dezvoltarea unei legături puternice cu clienții noștri. Diverși clienți achiziționează diferitele noastre servicii și au cuvinte bune de spus despre ele. În general, ne-am asigurat un rating de 4,96 din 5, ceea ce descrie cât de mult prioritizăm satisfacția clienților și livrăm pe baza aceleiași ideologii.

Iată ce au avut de spus clienții noștri valoroși despre serviciile noastre de panouri SMM:

Recenzii reale ale clienților A++
4.9 din 5 - pe baza 21 comentarii
Trimiteți recenzia dvs.

Livrare foarte rapidă și eficientă!

Livrare foarte rapidă și eficientă! Nu sunt cea mai răbdătoare persoană și îmi place să trăiesc pe banda rapidă. Acest site îndeplinește toate cerințele mele. Cu o creștere instantanee a numărului de abonați pe YouTube și o livrare la fel de imediată, acest site este de departe cel mai bun pe care l-am întâlnit vreodată.

Ayşe Saygıner

Acest site este cel mai bun pe care l-am folosit până acum

De obicei nu scriu recenzii. Scriu doar atunci când sunt foarte mulțumit sau de-a dreptul dezamăgit. Dar acest site.... Acest site este cel mai bun pe care l-am folosit până acum. Nu numai că puteți cumpăra abonați YouTube ieftin, dar sunteți, de asemenea, susținuți de o protecție completă a clienților, ceva ce majoritatea site-urilor nu reușesc să ofere. Aș recomanda acest site tuturor celor care caută o modalitate legală de a cumpăra abonați.

Edward Evans

Secretul din spatele vederilor noastre vaste?

Eu și prietenii mei avem o serie de canale YouTube populare. Secretul din spatele vizualizărilor noastre vaste? Cumpărăm vizualizări YouTube de pe acest site incomparabil. Acest site este primul nostru site de unde am cumpărat vizualizări YouTube instantant și, fără îndoială, va fi și ultimul! Bună treabă! Serviciu cool! Îi dăm un rating de cinci stele.

Vílmar Nascimento

Un site cu adevărat uimitor pentru că m-a salvat de la o mulțime de muncă grea

Vreau să mulțumesc acestui site cu adevărat uimitor pentru că m-a salvat de la o mulțime de muncă grea... lol. În loc de munca anevoioasă și obositoare de a construi urmăritori, pot cumpăra doar urmăritori Instagram reali oricând și oriunde vreau. Și, în plus, sunt destul de ieftini în comparație cu alte site-uri care vând vizualizări și urmăritori Instagram și altele asemenea.

Afet Poçan

Este uimitor cum un singur site web poate pune totul la punct

Este uimitor cum un singur site web poate pune totul la punct. Numărul de urmăritori pe care l-am dobândit prin intermediul acestui site mă ajută foarte mult în construirea popularității contului meu de Twitter. Împreună cu serviciile lor excelente, puteți cumpăra, de asemenea, urmăritori Twitter ieftini de pe acest site. Este cu totul o necesitate dacă sunteți o pictogramă Twitter.

Amelia Flores

Mi-am dat seama că asta e ceea ce mi-a lipsit în toți acești ani.

Am un canal YouTube care avea nevoie de promovare. Chiar nu mă gândeam la o soluție pentru a le promova fără să investesc prea mult. Un prieten mi-a sugerat să cumpăr vizualizări YouTube ieftine pe acest site. Am fost de acord cu reticență și am cumpărat planul cu cel mai mic cost cu unele îndoieli. Și ghici ce! Mi-am dat seama că asta este ceea ce mi-a lipsit în toți acești ani. Cea mai bună parte este că nu trebuie să dau bani mulți, deoarece site-ul oferă vizualizări grozave la un preț ieftin. Un site minunat!

Cumpărați vizualizări Twitch Livestream - Creșteți angajamentul pe canalul dvs. Twitch cu SMM-World

În era digitală de astăzi, social media domină internetul. Iar pe aceste aplicații de socializare, există o competiție tacită între influenceri și alți utilizatori care încearcă să obțină cele mai multe vizualizări. Toată lumea vrea să aibă cei mai mulți spectatori, iar pe Twitch nu este nimic diferit în această privință.

Twitch este una dintre cele mai mari aplicații de streaming, care a dat naștere la mulți streameri celebri. Începând cu 2023, există aproape 8 milioane de streameri pe platformă, iar toți încearcă să devină următorul mare succes. Dar, cu atât de multă concurență, îți lasă asta vreo speranță?

Bineînțeles că da! Competiția s-ar putea să nu se termine niciodată, dar asta nu înseamnă că nu există loc pentru tine să iei platforma prin surprindere. Vrei să devii următorul Kai Cenat sau Ninja? Atunci ai ajuns în cel mai bun loc posibil!

Aici, la SMM-World, înțelegem cât de crucial este să ai o mulțime de spectatori Twitch. Și nu ne dorim nimic altceva decât să vă oferim exact ceea ce căutați. Cu serviciile noastre de încredere, puteți obține spectatori de cea mai bună calitate din întreaga lume. După aceea, să vă învingeți concurența este la fel de ușor ca și cum ați număra pe degete!

Cu toate acestea, înainte de a vorbi despre cum puteți cumpăra spectatori Twitch, trebuie să discutăm mai întâi elementele de bază. Așadar, să intrăm în subiect:

Cum funcționează Algoritmul Twitch?

Să devii faimos pe o aplicație precum Twitch este dificil. La urma urmei, există milioane de stream-uri care au doar un singur scop în minte: Obținerea celor mai multe vizualizări. Așadar, vei avea nevoie de puțin ajutor în drumul tău spre vârf. Nu vă puteți aștepta să învingeți concurența prin simpla difuzare de streaming.

Există mai multe metode pe care le puteți folosi pentru a vă învinge rivalii în această competiție. Cu toate acestea, niciuna nu rivalizează cu puterea celor două scurtături pe care le avem pentru tine: Utilizarea algoritmului și cumpărarea de vizualizări Twitch. Nu este nimic dificil în această privință. De fapt, sunt extrem de ușor de folosit în avantajul tău.

Algoritmul lui Twitch funcționează ca orice altă aplicație de pe piață. Cu cât atragi mai mulți spectatori live, cu atât mai mare este ratingul tău în cadrul sistemului. După ce atingeți un anumit rang, conținutul dvs. va începe să fie în trend. Odată ce se întâmplă acest lucru, este foarte ușor să începi să atragi o mulțime de spectatori Twitch live.

Dar obținerea de spectatori nu este singurul lucru care va ajuta. Aveți nevoie și de implicare. Așadar, nu uitați să vă faceți spectatorii să lase mesaje pe chat și să continue să interacționeze cu donațiile lor. Toate acestea vă vor ajuta să vă faceți călătoria pe Twitch mult mai simplă.

Motive pentru care ar trebui să cumpărați Twitch Viewers

Acum că v-am explicat elementele de bază, haideți să vorbim despre cum putem păcăli sistemul în favoarea dumneavoastră. Cel mai simplu mod în care poți face asta este să cumperi vizualizări Twitch. Atunci când cumpărați vizualizări live Twitch, veți primi un impuls imediat care va atrage atenția oamenilor. Chiar și pe cea a sistemului!

Odată cu livrarea instantanee a mai multor spectatori, sistemul va crede că sunteți un streamer celebru care atrage o mulțime de vizualizări. Și, ca și în cazul altor utilizatori, trebuie să existe un motiv pentru asta! Atunci când o mulțime de spectatori preferă conținutul dvs., algoritmul va începe să vă promoveze stream-urile către alte persoane. Un caz clasic în acest sens este acela de a vedea un anumit cont Twitch în trending. Când se întâmplă acest lucru, obținerea mai multor spectatori organici nu mai este o sarcină dificilă.

Acesta este doar unul dintre numeroasele beneficii pe care le puteți obține din serviciile noastre. Să aruncăm o privire la alte câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați spectatori live Twitch:

SMM WorldSMM World
Înainte de
Getting views

1,451

Activați Boost

Stimulează credibilitatea ta

În calitate de canal Twitch, vă puteți imagina că aveți la dispoziție o mulțime de oportunități de afaceri. Unele dintre aceste oportunități includ colaborarea cu mărci sau sponsorizarea acestora. Totuși, acest lucru nu se întâmplă la întâmplare. Trebuie să fii capabil să oferi brandurilor un anumit nivel de expunere. Dacă nu poți, atunci nicio marcă nu va dori să lucreze cu tine.

Cu spectatori achiziționați, vă puteți oferi expunerea pe care aceste mărci și streameri o caută. Atunci când vor vedea că aveți o mulțime de spectatori live care se conectează la contul dvs. de Twitch, vor vedea o oportunitate de afaceri minunată. Prin urmare, vor începe să vă contacteze pe cont propriu!

Crește audiența ta țintă

Înainte de a vă crea canalul pe Twitch, ați avut cu siguranță un grup de oameni cărora ați dorit să le ajungeți. Acesta se numește publicul tău țintă. Acum, nu este ușor să reușești să faci ca transmisiunile tale să ajungă la acești oameni. Cu toate acestea, puteți simplifica acest proces, obținând spectatori de înaltă calitate de pe site-ul nostru! Cu ajutorul algoritmului Twitch și a serviciului nostru excelent, puteți lărgi numărul de spectatori la care ajunge fluxul dvs. pe Twitch.

Stimulează dovada socială

Dacă ați vizitat vreodată site-ul web Twitch, ați observat cu siguranță cum fiecare stream arată numărul de spectatori de înaltă calitate care îl urmăresc. Aceasta este o măsurătoare crucială pe care trebuie să o valorificați la maximum. Nu v-ați simțit atras de un canal pentru că are un număr mare de spectatori?

Aceasta este ceea ce numim dovadă socială. Se referă la ceea ce cred vizualizările dvs. de înaltă calitate despre conținut. Este destul de simplu: Cu cât conținutul dvs. este mai distractiv și cu cât atrage mai multe vizualizări, cu atât mai bună este impresia asupra noilor conturi reale.

Vă ajută să vă îmbunătățiți planul de marketing social media

Nu este nevoie să vă petreceți luni întregi de timp încercând să obțineți o creștere organică. Este o pierdere de timp, mai ales când nu există nicio garanție că veți beneficia de ea. Așadar, de ce să nu alegi calea cea mai ușoară?

Cu noi ca furnizor de încredere, puteți cumpăra vizualizări Twitch și puteți obține același rezultat ca și cum ați fi depus luni întregi de efort. Cu timpul pe care îl economisiți, puteți lucra pe toate celelalte platforme de social media. Construiește-ți un cont de Instagram sau Twitter și asigură-te că continui să postezi și acolo.

În acest fel, veți ajunge la mult mai multe persoane. După aceea, nu trebuie decât să vă promovați vizualizările pe Twitch pentru a-i determina pe cei care vă urmăresc pe Instagram să se îndrepte și ei spre Twitch!

Nu este nevoie să cumpărați reclame

Ați văzut vreodată un stream Twitch apărând pe ecran în timp ce defilați? Este vorba de cineva care plătește pentru o reclamă. Cu toate acestea, lăsați-ne să vă spunem: Această metodă de promovare nu este deloc ieftină. Iar ca nou streamer în devenire, nu ai bani de cheltuit pe așa ceva! Și nici nu trebuie să o faci. Nu atunci când poți cumpăra spectatori Twitch pentru a da același efect. Așadar, de ce să îți irosești banii acolo?

Îți îmbunătățește șansele de a lucra cu alți utilizatori

În calitate de streamer, doriți să lucrați cu cât mai mulți oameni posibil. Toate acestea vor fi benefice pentru tine, deoarece vei atrage mai mulți spectatori prin intermediul acestor persoane. Atunci când cumpărați spectatori Twitch și continuați să aduceți utilizatori cu multe ore de vizionare, alți streameri vor dori să colaboreze cu dumneavoastră. Atunci când colaborați cu altcineva, vă puteți unifica audiența și vă puteți îmbunătăți șansele de creștere organică.

Ieftin Twitch Viewers Real Twitch

Dacă aceste motive nu au fost suficiente pentru tine, mai avem și altele. Unul dintre cele mai bune motive pentru a cumpăra telespectatori Twitch este pentru că este extrem de ieftin! Ți s-au ciupit buzunarele? Nu puteți cheltui mai mult de 10 dolari pe planul de promovare Twitch? Cu noi, 10 dolari este tot ce ai nevoie.

Depășește-ți rivalii

Twitch este o altă platformă care este plină de concurență. Toată lumea caută să fie următorul Ninja sau PewDiePie. Dar cu atât de mulți oameni care se luptă pe această aplicație, încercând să obțină mai mulți spectatori decât celălalt, cum ar trebui să faci lucrurile diferit?

O creștere imediată a vizualizărilor Twitch este o modalitate! Cu toate acestea, nu ești singurul streamer care caută o scurtătură. Mulți streameri Twitch află despre serviciile disponibile și nu există niciun motiv să credem că nu vor alege calea cea mai ușoară. La urma urmei, dacă tu o vei face, de ce nu o vor face și ei?

SMM-World - Cel mai bun site cu servicii de înaltă calitate pentru toate conturile de social media

Aici, la SMM-World, puteți profita la maximum de cele mai bune servicii disponibile! Prioritatea noastră este satisfacția dumneavoastră mai presus de orice. De aceea, ne concentrăm să vă oferim tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a trece peste rivali și a sări direct în top.

Înțelegem cât de importanți sunt spectatorii Twitch pentru tine. De aceea, suntem unul dintre cele mai bune site-uri pentru a cumpăra spectatori Twitch de la. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ideea că contul dvs. este în pericol. Atunci când cumpărați spectatori Twitch live de la noi, veți obține doar spectatori Twitch reali și vizualizări reale ale canalului Twitch.

Cu toate acestea, este mai mult decât atât. De fapt, posibilitatea de a cumpăra spectatori Twitch reali nu reprezintă nici măcar o mică parte din capacitățile noastre.

Când lucrați cu noi, puteți utiliza serviciile noastre pentru a vă stimula toate conturile de social media. Nu contează dacă este vorba de TikTok sau Instagram sau chiar de rivalul lui Twitch, YouTube. Veți găsi servicii care vă vor ajuta să obțineți toată popularitatea pe care o căutați.

Ceea ce este și mai bine este că, la noi, nu trebuie să spargeți banca pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Spre deosebire de alți furnizori de servicii, vizualizările noastre video pot fi achiziționate pentru mai puțin de 10 dolari. De fapt, veți putea cumpăra o mulțime de pachete de vizualizări Twitch reale pentru acei 10 dolari. Așadar, uitați de a vă scormoni în economiile dvs. pentru a obține impulsul pe care îl căutați - Doar cumpărați vizualizări Twitch la un preț foarte ieftin de la noi!

Cumpărați Twitch Live Viewers - Simplificarea procesului

Cumpărarea de adepți este la fel de ușor ca și cum ai număra până la 10 cu sprijinul nostru excelent pentru clienți! Ori de câte ori vizitați un site de pe care să cumpărați spectatori Twitch, ultimul lucru pe care doriți să îl vedeți este o interfață care este dificil de navigat. Cu toate acestea, nu este ceea ce veți vedea la noi.

Atunci când intrați pe site-ul nostru, vă veți orienta cu ușurință. La urma urmei, de ce am vrea să vă facem călătoria spre vârf mai dificilă decât este deja? Așadar, fără a mai pierde un minut, haideți să discutăm despre cum puteți achiziționa spectatori Twitch în câțiva pași simpli. Nu vă faceți griji: veți termina înainte de a vă da seama!

Pur și simplu mergeți la site-ul nostru și faceți-vă un cont. Acesta este un proces simplu, care vă va lua doar câteva minute. După aceea, vă puteți autentifica în contul dvs. și puteți începe călătoria spre vârf!

Cum să obțineți mai mulți vizitatori organici cu SMM-World

Cumpărarea de spectatori Twitch este o soluție pe termen scurt, deoarece mai sunt multe de făcut pentru a maximiza audiența Twitch. Cu serviciile noastre de social media, veți obține impulsul instantaneu pe care îl căutați. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați, de asemenea, un aflux constant de utilizatori Twitch pe canalul dvs. La urma urmei, cel mai bun mod de a crește este ca utilizatorii să se alăture în mod constant fluxului dvs. live.

Pentru a vă asigura de acest lucru, trebuie să găsiți noi modalități de a obține spectatori organici. Dar întrebarea este: cum? Noi avem răspunsul pentru tine! După ce am făcut câteva cercetări, am găsit unele dintre cele mai bune modalități de a asigura un flux continuu de audiență Twitch către canalul tău. Să ne uităm la unele dintre aceste modalități:

Ajungeți la prieteni și familie

Obținerea de spectatori de înaltă calitate este o necesitate. Iar unii dintre acești spectatori reali pot fi oamenii din jurul tău! Aveți încredere în noi: Nu este nicio rușine să le cereți prietenilor și rudelor dvs. să vă urmărească transmisia în direct. La urma urmei, toată lumea trebuie să înceapă de undeva. Chiar și cei mai faimoși streameri Twitch au început cu o mică comunitate Twitch formată în principal din persoanele pe care le cunosc. Așadar, înghite-ți mândria și începe să te adresezi oamenilor pe care îi cunoști pentru a crește numărul de vizualizări ale canalului tău.

Ajungeți la viitorii Streameri

O altă modalitate de a obține mai multe vizualizări autentice pe transmisiunile dvs. live este colaborarea cu alți streameri. Dar cum să lucrezi cu ei? După ce am cercetat despre cei mai buni live streameri, am văzut că cel mai simplu mod de a face live stream cu altcineva este pur și simplu să îi contactezi. Nu știi niciodată cine este dispus să apară în videoclipul tău de pe Twitch.

Atunci când colaborați cu un alt streamer Twitch, puteți combina vizualizările organice cu cele ale acestuia. În acest fel, veți avea un număr mai mare de spectatori. S-ar putea, de asemenea, să puteți face schimb de noi urmăritori!

Rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe

Twitch este o platformă folosită în mare parte pentru jocuri de noroc și poți folosi acest lucru în avantajul tău. Acest lucru necesită un pic de cercetare din partea dvs. Tot ce trebuie să faci este să urmărești stream-urile altor utilizatori. Vei ajunge să observi un tipar, văzând ce tip de conținut preferă oamenii. Odată ce poți nota acest lucru, tot ce trebuie să faci este să îl reproduci!

Nu uitați să adăugați propria dvs. interpretare și să fiți cât mai amuzant posibil. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a asigura o creștere organică. La urma urmei, dacă oamenilor le place ceva în acest moment, vor continua să acordeze la acel lucru!

Rămâi activ

Consecvența este cheia! În calitate de streamer Twitch care dorește să devină faimos, trebuie să te asiguri că continui să postezi din când în când. Dacă etica ta de lucru are ca rezultat faptul că postezi o dată la câteva săptămâni, atunci nu are rost nici să cumperi spectatori Twitch.

Cu cât pui mai multe fluxuri, cu atât vei atrage mai mulți spectatori. Mai ales atunci când oamenii se bucură de vizionările video, le va plăcea să se conecteze la stream-urile dvs. Acesta este motivul pentru care vedeți mulți streameri celebri care postează aproape zilnic!

Continuați să vă implicați cu vizualizările Twitch existente

Telespectatorii adoră când streamerii sunt foarte activi și se implică cu ei. Nu doriți niciodată să vă urmăriți stream-urile preferate doar pentru ca toate comentariile și donațiile dvs. să fie ignorate.

De aceea, trebuie să te asiguri că continui să îți incluzi spectatorii live în fluxul tău Twitch. Datorită acestui fapt, puteți stabili o comunitate distractivă și cooperantă, care este întotdeauna extrem de mulțumită și care se conectează pentru a vă crește vizionările clipurilor.

Concluzia

În zilele noastre, toată lumea încearcă să obțină cât mai mulți spectatori, iar asta este și treaba ta! Cu toate acestea, nu a fost niciodată atât de ușor pe cât pare. Cu peste 7,5 milioane de streameri care încearcă să devină următorul superstar, cum ar trebui să faci lucrurile diferit? Uită să îți încerci norocul cu metodele tradiționale. Vei sfârși prin a irosi luni întregi de efort cu asta. În schimb, veniți la SMM-World și cumpărați astăzi telespectatori Twitch!

Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri ale comunității

Aici puteți vizualiza toate întrebările cele mai frecvente. Faceți clic pe întrebarea la care doriți un răspuns și acesta va apărea. Dacă aveți mai multe întrebări, nu ezitați să contactați serviciul de asistență.

Este sigur să cumpărați spectatori Twitch?
Bineînțeles că da! Când cumpărați spectatori Twitch de la SMM-World, veți primi o livrare imediată de spectatori reali. Ultimul lucru de care trebuie să vă faceți griji este să primiți roboți, deoarece aceasta este problema care vă poate pune contul în dificultate, iar noi nu vrem să vă faceți griji în acest sens.
Cât timp va dura să obțineți spectatori autentici?
Nu degeaba se numește livrare instantanee! După ce ați cumpărat vizionările, acestea vă vor fi trimise în câteva ore. În caz contrar, contactați-ne pentru a rezolva problema. De asemenea, puteți obține o rambursare completă prin intermediul garanției noastre de returnare a banilor.
Ce metodă de plată puteți folosi pentru serviciul nostru?
Pentru a plăti pentru telespectatorii achiziționați, puteți utiliza fie cardul de credit, fie cardul de debit. Dacă nu preferați să adăugați informațiile cardului dvs., puteți utiliza și Bitcoin pentru a finaliza tranzacția.
  • Configurare în 2 minute
  • Ieftin și rapid
  • 100% creștere garantată
  • Asistență excelentă pentru clienți

Suntem cel mai ieftin și cel mai de încredere furnizor de servicii de Social Media Marketing din jur

Facebook Servicii

Instagram Servicii

Soundcloud Servicii

Spotify Servicii

Telegram Servicii

Tiktok Servicii

Threads Servicii

Twitter Servicii

Youtube Servicii

Mai multe servicii

2750 Ballerup, Denmark
info @ smm-world
Contactați-neTermeni și condițiiPolitica de confidențialitateDespre noiGDPRCCPALegea privind sclavia modernăEDIPolitica privind cookie-urile
Acest site este protejat de reCAPTCHA și de Google Politica de confidențialitate and Termeni și condiții de utilizare aplică.
DMCAComodoTrusted Site
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
Bitcoin Ethereum